Nøff har som mål å tilby noe mer enn svinekjøtt i en kasse. En frilandsgris fra oss skal være en opplevelse for hele familien, lenge før juleribba kommer på bordet. Vi ønsker at barn (og voksne) skal vite hvordan griser lever, at de kan løpe i full fart og at de fungerer godt som jordfres.

For de som vil ha hele pakken så starter det nå. På Bjørkmyrmartnan kan dere møte årets griser og oss i Nøff. Der vil det også være en «svinesti» som krever samarbeid mellom både store og små for å lykkes.

Med våren kommer grisene så snart de har blitt store nok til å skilles fra mor. Da blir det virkelig liv her på Lerflaten! Fra grisene kommer og gjennom sommeren ønsker vi å invitere til grisetreff omtrent en gang i måneden. Slik kan de som ønsker det følge med på hvordan grisene har det og kanskje bli litt forundret over hvor fort de vokser. Et besøk hos Nøff kan godt kombineres med en kort gang eller sykkeltur, fra f.eks Risvollan, Fossegrenda eller Sjetnemarka, i landlige omgivelser med gode gang og sykkelveier.