Kontakt og reservasjon


Reservasjon 

Kontakt gjerne på epost eller telefon for å legge inn en forespørsel om reservasjon. For å kunne gi et godt svar må vi vite følgende:

  • Ønsket dato
  • Kontaktperson
  • Adresse
  • Telefon
  • E-post
  • Antall gjester (estimat)

Vi holder av datoen frem til en bindende avtale er signert av begge parter. Dette gjøres før arrangementet nærmer seg. Det vil være et depositum/avbestillingsgebyr som må betales inn i forbindelse med avtaleinngåelse.

Det er ikke mulig å leie lokalene på helgedager uten bestilling av mat- og drikkekuverter gjennom Lerflaten Gård (dette gjelder likevel ikke for konfirmasjoner i mai).  Ved selskap på helgedager påløper leie på 100 kr per gjest i tillegg til mat- og drikkekuverter. Dette dekker husleie, serveringspersonale, lyd- og lysutstyr og lignende. Minimum antall gjester er 70 personer (alternativt en kompensasjon på 250 kr per manglende person opp til 70).

Lokalet stilles tilgjengelig en dag før arrangementet, slik at det er mulig å pynte det selv dersom det er ønskelig. Lokalet må være ferdig ryddet innen kl 12.00 dagen etter arrangementet.

Gjestene kan ta med egne kaker til kakebordet uten ekstra gebyr for dette.

Det store selskapslokalet på låven er kun åpent i sommerhalvåret (mai-september). På vinteren er det mulig å leie storkjøkkenet på låven til matkurs, møter og mindre selskap. Kjøkkenet har plass til ca. 20 mennesker og har åpen løsning mellom kjøkkenet om møtearealene. Pris for å leie kjøkkenet er 2000 kr per dag.

Ta kontakt for mer informasjon og pristilbud.

Vi ser frem til å høre fra dere!

Kontaktinformasjon

Lerflaten Gård

Lillekvamsvegen 45

7036 Trondheim

E-post: post@lerflaten.no

Kontaktperson: Gro Helene Lerflaten

Telefon: 416  81 504