Menneskene på gården

Gro Helene Lerflaten

Gro Helene Lerflaten

Vertskap/eier

Gro Helene er oppvokst på Lerflaten Gård og eier og driver i dag gården sammen men sin mann og to barn. Gro Helene er utdannet jurist og har jobbet i flere år med rådgivning for gründere og etablerte bedrifter, men i 2020 bestemte hun seg for å satse for fullt på å utvikle Lerflaten Gård til å bli byens beste bondegård. 

Som vertinne syns Gro Helene det er spennende å bli kjent med alle som besøker Lerflaten Gård. Gro Helene deler gjerne av sin kunnskap, enten det gjelder gårdens historie, bryllupsplanlegging eller dyrene og vekstene på gården. Hun bidrar også gjerne med inspirasjonsforedrag og workshoper for bedrifter om forretningsmodellering med gode eksempler fra egen virksomhet. 

 

Thomas Mandal Nilsen

Thomas Mandal Nilsen

Vertskap/eier

Thomas er oppvokst på Melhus, men er i dag eier og driver av Lerflaten Gård sammen med Gro Helene og barna. Thomas er fysiker og jobber i dag med elektronikkdesign i Norbit. Når Thomas er hjemme bruker han mye tid på gårdsarbeid og er ofte å finne i verkstedet eller ute på jordet. 

 

 

Othilie og Kornelia

Othilie og Kornelia

Barna på Lerflaten Gård

Othilie og Kornelia er 6. generasjon på Lerflaten Gård og fremtidige odelsdøtre til gården. De er ofte å finne lekende rundt på tunet og tar gjerne med gjestene på en liten omvisning på gården. De har begge et godt håndlag med dyrene på gården og er ofte med på dyrestell og gårdsarbeid når mamma og pappa trenger en hjelpende hånd. 

 

Karin og Olav Lerflaten

Karin og Olav Lerflaten

Kårfolk

Karin og Olav er tidligere eiere av Lerflaten Gård og er de som i sin tid startet arbeidet med å gjøre om låven på gården til selskapslokale. Karin og Olav er fremdeles mye å se på gården og bruker mye av sin pensjonisttilværelse til å hjelpe til på gården med alt som trengs. 

Veldig gjestfritt og hyggelig vertskap! Tusen takk for god hjelp i forbindelse med vårt selskap på gården.