Vi har vært på et inspirerende besøk hos Trondheim Slaktehus i Fossegrenda og føler oss utrolig heldige som har en utmerket nedskjæring og foredlingsbedrift kun 5 minutters kjøretur fra gården!
Jørgen Næss hos Trondheim Slaktehus tok oss med på omvisning slik at vi fikk se hvordan produksjonen foregår. Vi fikk også møte mange av de flinke og hyggelige folka som skjærer og pakker kjøtt for oss. Særlig tørrmodningsrommet syns vi var veldig spennende, spesielt fordi det var fyllt med ganske mye av vårt eget kjøtt:-)
Det betyr mye for oss å få diskutert kjøttet vårt med noen som har slik faglig tyngde og virkelig brenner for kvalitet. Vi er veldig fornøyde med at kjøttet vårt så veldig bra ut, passe med fett og tydelig marmorert! Vi er sikre på at en tett dialog med lokale aktører er det som skal til for å kunne levere stadig bedre produkter!
Tusen takk til Kopperud Foto for flotte bilder:-)
[wds id=»2″]