Mange har stilt spørsmål om vi får nye griser i år også, og vi kan med glede annonsere at det blir det! Vi øker faktisk til og med antallet gris i år til hele 64 griser 😀 Grisene kom til gården i går og har allerede begynt å grave i jorda og springe rundt på området.

Nytt av året er også at vi i tillegg til å selge hele og halve griser også selger forskjellige kasser med kjøtt. Dette er fordi vi fikk veldig god respons på julekassene vi testet ut i fjor og tilbakemeldinger fra flere kunder som ønsket å kjøpe kjøtt i mindre volum.

Vi kan også legge til at vi i år skal samarbeide med Trondheim Slaktehus om nedskjæring av kjøtt og produksjon av pølser. Dette er en kjempegod nyhet ettersom Trondheim Slaktehus er blant de aller beste i landet på nedskjæring og behandling av kjøtt!

Vi er kjempestolte over at fjorårets sesong ble så vellykket som den ble og at vi fikk så mange fine tilbakemeldinger fra våre kunder om at kjøttet svarte til forventningene.Vi ønsker likevel ikke å slå oss til ro med dette. Vi jobber hele tiden med å forbedre kvaliteten på våre produkter og det skal vi også gjøre i år for å nå vår målsetning om å levere Norges beste svinekjøtt!

Dette skal vi klare gjennom å legge til rette for at våre griser får tilgang til store beitearealer, masse god og spennende mat (i tillegg til norskprodusert kraftfor), stell og kjærlighet fra oss selv og besøkende. Dette gjør vi fordi kjøttkvaliteten på grisen påvirkes i stor grad av hvordan grisen har hatt det. Uttrykket «man er hva man spiser» viser seg faktisk å stemme godt og vi vil derfor legge til rette for at våre griser lever som konger.

Hvis du er interessert i å bestille kjøtt fra årets griser kan du allerede nå forhåndsbestille. Kunder som forhåndsbestiller gris fra oss blir automatisk med i vårt adoptivprogram for gris og kan følge med grisene gjennom hele sesongen! Ta med hele familien og hils på deres adoptivgris på våre grisetreff, eller ellers i året gjennom en tur på svinestien. Å adoptere en gris er en opplevelse for hele familien og er en fantastisk mulighet til å lære barna om «hvor maten kommer fra». Vi gleder oss til å bli kjent med nye adoptivfamilier!

Har du lyst til å adoptere en av disse? Bestill her