Nytt opplevelsesfjøs på Lerflaten Gård?

Tusen takk for alle de gode tilbakemeldingene jeg har fått siden jeg la ut forrige blogginnlegg! Det betyr så utrolig mye at jeg har så mye støtte fra venner, kjente, kunder og andre som følger oss.

Den første uka som bonde har gått over all forventning. Når vi åpnet for nye reservasjoner for sesongen 2021 over nyttår fikk vi overveldende mange forespørsler om å leie låven og nå er vi faktisk så og si helt fullbooket alle helgene i 2021! wohooo!

For å møte etterspørselen har vi planer om å utvide virksomheten. Planen er å gå løs på det gamle fjøset under kjøkkenlåven. Her skal det bli flere rom som kan brukes til selskap av ulik størrelse, møter og undervisning. I tillegg skal vi isolere den store selskapslåven slik at den også kan brukes i vinterhalvåret. Dette betyr store investeringer og mye arbeid, men jeg har troen på at det blir bra til slutt.

Flere har også spurt om det blir noen dyr igjen på Lerflaten i år. Og ja, vi har noen planer der også, men dette er ikke endelig bestemt enda. Personlig mener jeg at det er på sin plass med mange dyr på en gård. Men problemet er bare at vi ikke lenger har egnede lokaler for husdyrhold på gården. Mest av alt ønsker jeg meg en ny driftsbygning på gården for dyrene hvor jeg kan drive med opplevelsesbasert turisme. På ønskelisten står derfor et opplevelsesfjøs som rommer flere dyreslag, samt plass til å ta imot gjester og drive Inn på Tunet-aktivitet. Jeg har i løpet av uken kommet opp med følgende skisse for den nye driftsbygningen:

Hva tror dere om dette? Jeg vil gjerne ha tilbakemelding på tips og erfaringer til hvordan det nye fjøset kan se ut og om hvilke dyreslag vi bør ha på gården 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *