Mat og meny


svarthvit_logo_kontrast

logo

Kontrast catering sine menyer er kompromissløs satt opp etter sesongens
råvarer. Vi streber etter å finne de beste råvarene som kan være kjøtt, fisk,
skalldyr, fugl og grønnsaker. Der forutsettes at alle i selskapet velger samme
meny

Snacks til aperitif:
Tynnskåret spekemat, aioli og surdeigsbrød kr 99,- per person
Oliven og friterte mandler kr 35,- per person
Kanape med lettrøkt ørret, pepperrot og dill kr 22,- per stk
Kanape med røkt lammetartar og eggecreme kr 25,- per stk
Grillet kylling spyd med spicy peanøtt saus kr 26 per stk
Hjertesalat fylt med krabbe og eple kr 35,- per stk
Frukt og ostespyd kr 25,- per stk

Alle hovedretter serveres Family style.
Family style er en sosial måte å servere mat til dine inviterte gjester på. Der
sitter man til bords og maten settes på bordet for deling.

Alt 1
Sei fra Rørvik
Blåskjell frikasse med brokkoli, blomkål og kapers
Dill og ørretrogn
#
Helgrillet lår av Frilands gris fra Lerflaten Gård
Hjemmelagde grove pølser med ristet pepper
Salat på Aspargesbønner, persille og tomat
Grillet løksalat og mandelpotet fra Kvikne med ramsløk og sitron
Steikesjy med varme krydder
#
Yoghurtcreme med vanilje
Smørkaramell, bringebær og gresskarkrokan
Pris per person 450,-

Alt 2
Ishavsrøye
Potet, løpstikke, pepperotolje, syltet løk og spicy Røros rømme
#
Slakterbiff fra Meråker
Purreløk, kongeøstersopp og røkt selleri
Perlepoteter med persille og hvitløk
Rødvin sjy med brunet smør
#
Tjukkmjølk fra Røros
Karamellisert hvit sjokolade, sagogryn med lakris og eplekompott
Pris per person:
525,-

Alt 3
Kamskjell fra Frøya
Blåskjell frikasse med brokkoli, blomkål og kapers
Dill og ørretrogn
#
Andebryst
Spisskål, neper og erter
Perlepoteter med persille og hvitløk og kirsebærsaus
#
Fyldig mørk sjokolade kake
Varme solbær og solbærskum
Luftig Røros rømme tilsmakt med vanilje og gresskarkrokan
Pris per person 575,-

Tapas/Fingermat:
Tynnskåret spekemat fra Tind
Oster fra Midt-Norge med eplemarmelade
Lettrøkt Sjøørret fra Roan ”Kontrast” med pepperrot, agurk og dill
Kveite sashimi med rødløk, reddik, aji amarillo og yuzu saus
Hjertesalat toppet med røkt kolje, løpstikke og vårløk
Steambuns fylt med spicy reker, koriander og vårløk
Cous cous med toppet med lammeköfte og yoghurt
Grillet padron pepper med ruccola, syltet løk og hvitløk
Aioli
Grillet paprika saus
Surdeigsbrød
Varme retter:
Grønn curry med aubergine, squash og lokal kylling
Frilandsgris fra Lerflaten gård ”black pepper” med ananas
Saltsprengte perlepoteter fra Frosta med persille og hvitløk
390,- per person

Koldtbord:
Pepperbakt Roastbiff med cornichons
Lettrøkt laks ”Kontrast” med agurk, pepperot og dill
Gravet laks med sennepskrem
Pastasalat med reker og dill ”Skagen”
Oster fra Midt-Norge med eplemarmelade
Hjemmelaget majones og aioli
Nybakt brød og Røros flatbrød
Potetsalat
Eggerøre
Vammat:
Kyllinglår fra Ytterøy med sopp og estragon
Svinenakke av frilandsgris fra Lerflaten gård glasert med honning og bakte
rotgrønnsaker
Kalvebratwurst fra Røros med hjemmelaget surkål
390,- per person

En smak av Norge Deluxe:
Kongekrabbe fra Varanger marinert med ramsløk og sitron
Lettbakt sei med neper og syltet løk
Rå marinerte kamskjell fra Frøya med norske epler, brønnkarse og soppsoya
Lettrøkt laks «Kontrast» med agurk, pepperrot, rømme og dill
Tartar på norsk fjordørret servert med ørretrogn, sprøtt brød og sennepskrem
Krydderbakt hjort med norsk skogsopp
Røkt lammetartar med eggecreme, tang og sprø jordskokk
Fjordreker med rognkjeksrogn, sprøe grønnsaker og krydret majones
Nybakt brød
Hjemmelaget ramsløkmajones
Varmt:
Mandelpotet med rosmarin
Elg «Finnbiff» med rosenkål, sopp og kremet saus med brunost
Hel bakt kveite med brunet smør og sitron
Blåskjell fra fosen dampet med lokalt øl
Kr 745,- per person

 

Nattmat
Spekemat, eggerøre, nybakt brød og grønn salat.
159,- per person

Kontrast sine hjemmelagde pølser laget på frilandsgris fra Lerflaten Gård,
nybakt pølsebrød, potetsalat.
105,- per person

Hjemmelaget sodd, poteter og flatbrød
145,- per person