Hos oss får du oppleve ekte bondeliv, bo i våre flotte glampingtelt og få den behagelige luksusfølelsen i komfortable senger. Vær med på å mate dyrene, plukke grønnsaker eller bare nyte stillheten. Vi serverer frokost og du kan slappe av i våre idylliske omgivelser, kun 15 minutter fra Trondheim sentrum.

Glampingteltene er innredet med komfortable senger som er oppredd med dyne og pute, lenestoler og vedovn. Her kan man være tett på naturen uten å gå på bekostning av komfort og luksus. Gjestene våre kan bruke oppvarmet dusj og toaletter på låven som ligger bare noen få meter fra teltene.

Vi har totalt tre glampingtelt på gården i to forskjellige størrelser; Bonde-telt og Storbonde-telt.

Bondetelt: Oppredd med dobbeltseng som standard. Mulighet til å legge til 2 ekstra senger ved behov. Pris: 1200 kr (dobbeltsengoppsett) + 400 kr per ekstra seng pr. døgn. Ved ekstra døgn utover 1 døgn er det 50% rabatt på døgnprisen.

Storbondetelt: Oppredd med dobbeltseng og to enkeltsenger som standard. Mulighet å legge til en ekstra seng ved behov. Pris: 2000 kr (standardoppsett med 4 sengeplasser) + 400 kr for en ekstra seng. Ved ekstra døgn utover 1 døgn er det 50% rabatt på døgnprisen.

Booking: post@lerflaten.no eller Airbnb