På utkikk etter et egnet lokale for firmafest, planleggingsdag, seminar, møte, konferanse eller kurs? 

På Lerflaten gård har vi lokaler som passer godt til ulike bedriftsarrangement; møter, kurs, konferanser, firmafester ol. Våre lokaler er utstyrt med det nødvendige utstyr for å holde presentasjoner; prosjektor og lerret samt lydanlegg. Vi kan tilpasse lokaler til både mindre og større grupper.

Ved dagtidsarrangement kan vi levere mat fra vår egen gårdskafé, hvor mye av maten kommer fra gårdens- og nabogårdenes egen produksjon. Se vår meny med vårt utvalg av lunsj, varmmat, bakst og drikke. Ønsker du/dere noe annet enn det som står i menyen eller ønsker pristilbud fra oss, send oss en henvendelse via skjemaet under.

Ta kontakt dersom du har spørsmål, ønsker å diskutere hvilke muligheter vi har for nettopp ditt bedriftsarrangement eller om du ønsker et uforpliktende tilbud. Du kan kontakte oss via skjemaet under eller på tlf. 416 81 504 (kl. 09.00 – 15.00, mandag – fredag).

Velkommen til oss!

Henvendelse bedrift
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Navn på bestiller
Ønsker dere servering gjennom Lerflaten gård?
Dersom dere har spesielle ønsker for servering, vennligst spesifiser i kommentarfeltet under hva dere ønsker så skal vi se på om dette er mulig og evt. gi dere et tilbud.

Et miljøskifte kan gi ny energi og skape mer kreativitet og produktivitet i et kollegiale